30% έκπτωση σε όλους τους προορισμούς εξωτερικού της Aegean Airlines

aegean airlinesΗ Aegean Airlines προσφέρει έκπτωση 30% για όλες τις πτήσεις της από προορισμούς εσωτερικού προς προορισμούς εξωτερικού. Η έκπτωση αφορά ταξίδια με απλή μετάβαση και με επιστροφή, ισχύει για την τιμή του ναύλου καθώς και του επίναυλου καυσίμου. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία αν θέλετε να ταξιδέψετε από αρχές φθινοπώρου μέχρι λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, συγκεκριμένα από 12 Σεπτεμβρίου μέχρι 20 Δεκεμβρίου 2012. Εισιτήρια μπορείτε να αγοράσετε μέχρι τις 9 Ιουλίου 2012.

  • Κρατήσεις μέχρι 9/7/2012
  • Πτήσεις από 12/9/2012 μέχρι 20/12/2012

30% έκπτωση σε όλες τις πτήσεις εξωτερικού

 

Όροι προσφοράς: Η προσφορά ισχύει για όλους τους ναύλους των απευθείας πτήσεων της Aegean Airlines προς προορισμούς εσωτερικού και προς όλους τους προορισμούς εξωτερικού του δικτύου της Aegean Airlines. Στην προσφορά συμπεριλαμβάνονται οι πτήσεις από/προς Λάρνακα για Λονδίνο. Η έκπτωση 30% πραγματοποιείται επί του ναύλου των εισιτηρίων απευθείας πτήσεων καθώς και επί του επίναυλου καυσίμων. Κατά τη διάρκεια της προσφοράς το σύστημα κρατήσεων θα εμφανίζει τις μειωμένες κατά 30% χρεώσεις ναύλου και επίναυλου καυσίμων. Η έκπτωση δεν εφαρμόζεται σε φόρους και χρεώσεις συναλλαγής. Στην περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Στην περίπτωση της ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου. To δρομολόγιο Ρόδος – Ρώμη – Ρόδος έχει αναγκαστική στάση στο αεροδρόμιο της Αθήνας. Η πτήση από Αθήνα για Στουτγάρδη πραγματοποιείται μέσω του αεροδρομίου Θεσσαλονίκης. Η προσφορά περιλαμβάνει τα εποχικά δρομολόγια της Aegean, το δρομολόγιο προς Τιφλίδα δεν συμπεριλαμβάνεται στην προσφορά.

Μοιραστείτε το

PinIt
Avatar - Ανδρέας Λαγγούσης

Ανδρέας Λαγγούσης

Η ταξιδιωτική φωτογραφία είναι η κινητήρια δύναμη στη ζωή μου. Λατρεύω τις πτήσεις, τις αποδράσεις στη φύση και την ορεινή πεζοπορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *