4 προορισμοί εσωτερικού από 39€* με last minute προσφορά της Aegean

aegean airlinesΗ νέα κυριολεκτικά last minute προσφορά της Aegean Airlines είναι μια ευχάριστη έκπληξη για όλους όσους δεν έχουν ακόμη κλείσει διακοπές για το Πάσχα. Την περίοδο πριν και μετά το Πάσχα συνήθως δεν υπάρχει τίποτε που να θυμίζει προσφορά, σε κάποιες περιπτώσεις πρέπει να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη αν δεν έχετε προνοήσει να κλείσετε εγκαίρως εισιτήρια. Αυτή τη φορά, υπάρχουν 4 προορισμοί εσωτερικού που μπορείτε να πετάξετε φθηνά και να περάσετε τις γιορτινές ημέρες ξέγνοιαστα και κυρίως παραδοσιακά. Από Αθήνα για Σητεία, και από Θεσσαλονίκη για Κέρκυρα, Καλαμάτα και Σάμο είναι η επιλογές που σας δίνει η Aegean. Μπορείτε να κλείσετε ανά πάσα στιγμή εισιτήρια για πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από σήμερα έως τις 30 Απριλίου.

  • 3.000 θέσεις διαθέσιμες
  • Κρατήσεις έως 30.4.2012
  • Πτήσεις από 5.4.2012 έως 30.4.2012

Από Αθήνα για Σητεία

Από Θεσσαλονίκη για Κέρκυρα, Καλαμάτα και Σάμο

 

Όροι προσφοράς: H προσφορά αφορά σε απευθείας πτήσεις της Aegean Airlines από Αθήνα προς Σητεία και από Σητεία προς Αθήνα, από Θεσσαλονίκη προς Κέρκυρα, Καλαμάτα, Σάμο και από Κέρκυρα, Καλαμάτα, Σάμο προς Θεσσαλονίκη. Ισχύει για κρατήσεις που θα γίνουν μέχρι τις 30 Απριλίου 2012 και για πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 5 Απριλίου έως 30 Απριλίου 2012. *Οι ναύλοι ισχύουν για απλή μετάβαση και περιλαμβάνουν όλους τους φόρους και τις χρεώσεις συναλλαγής ανά επιβάτη. Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου. Οι πτήσεις στο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Κέρκυρα θα εκτελούνται μέχρι τις 28 Απριλίου 2012, στο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Καλαμάτα μέχρι τις 29 Απριλίου 2012, στα δρομολόγια Αθήνα – Σητεία και Θεσσαλονίκη – Σάμος μέχρι τις 30 Απριλίου 2012.

Μοιραστείτε το

PinIt
Avatar - Ανδρέας Λαγγούσης

Ανδρέας Λαγγούσης

Η ταξιδιωτική φωτογραφία είναι η κινητήρια δύναμη στη ζωή μου. Λατρεύω τις πτήσεις, τις αποδράσεις στη φύση και την ορεινή πεζοπορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *