Η Aegean Airlines αλλάζει την πολιτική της στη μεταφορά αποσκευών

αποσκευέςΑπό τις 15 Ιουνίου 2012 η Aegean Airlines αναπροσαρμόζει την πολιτική μεταφοράς αποσκευών για όλες τις πτήσεις της, υιοθετώντας την πολιτική που εφαρμόζεται ήδη από άλλες διεθνείς αεροπορικές εταιρείες. Οι επιβάτες πλέον θα μπορούν να μεταφέρουν δωρεάν συγκεκριμένο αριθμό και βάρος αποσκευών ανάλογα με τη θέση που έχουν επιλέξει, οικονομική ή διακεκριμένη, ενώ αν οι αποσκευές τους δεν πληρούν τις προϋποθέσεις θα υπάρχει πρόσθετη επιβάρυνση.

Business Class – Διακεκριμένη θέση

2 αποσκευές μέχρι 32 κιλά η κάθε μία

Economy Class – Οικονομική θέση

1 αποσκευή μέχρι 20 κιλά

Βρέφη

1 αποσκευή μέχρι 20 κιλά

Οι παραπάνω κανονισμοί ισχύουν τόσο σε πτήσεις εσωτερικού, όσο και εξωτερικού. Για όσους επιβάτες επιθυμούν να μεταφέρουν περισσότερες αποσκευές ή αποσκευές με μεγαλύτερο βάρος, υπάρχει η δυνατότητα να τις προπληρώσουν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Aegean Airlines για να επωφεληθούν από τις έως και 40% φθηνότερες τιμές σε σχέση με την τιμή που θα πρέπει να πληρώσουν στο αεροδρόμιο. Οι τιμές στην ιστοσελίδα ξεκινούν από 12€ για μία επιπλέον αποσκευή ή μια υπέρβαρη αποσκευή, ενώ οι αντίστοιχες τιμές του αεροδρομίου ξεκινούν από 20€.

Μοιραστείτε το

PinIt
Avatar - Ανδρέας Λαγγούσης

Ανδρέας Λαγγούσης

Η ταξιδιωτική φωτογραφία είναι η κινητήρια δύναμη στη ζωή μου. Λατρεύω τις πτήσεις, τις αποδράσεις στη φύση και την ορεινή πεζοπορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *