Η Aegean Airlines προσφέρει 4.500 αεροπορικά εισιτήρια επιπλέον για Λάρνακα

aegean airlinesΗ Aegean Airlines, ενώ μόλις έληξε η προηγούμενη προσφορά για Λάρνακα, επανέρχεται με μια νέα προσφορά για 4.500 αεροπορικά εισιτήρια επιπλέον. Η προσφορά αυτή είναι νέα, λόγω του ότι έχει φθηνότερη τιμή και δεν ισχύει για το ίδιο χρονικό διάστημα. Συγκεκριμένα, η τιμή απλής μετάβασης από Θεσσαλονίκη προς Λάρνακα και από Λάρνακα προς Θεσσαλονίκη και Αθήνα είναι 47€, ενώ από Αθήνα προς Λάρνακα είναι 67€. Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις που θα γίνουν έως τις 12 Μαΐου 2012 και για πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από τις 12 Μαΐου μέχρι τις 15 Ιουλίου 2012. Η προσφορά αυτή βολεύει πολύ όσους Έλληνες θέλουν να κάνουν διακοπές στην Κύπρο στην αρχή του καλοκαιριού, καθώς και όσους Κύπριους θέλουν να επισκεφτούν την Ελλάδα στο ίδιο διάστημα.

  • 4.500 θέσεις διαθέσιμες
  • Κρατήσεις έως 12.5.2012
  • Πτήσεις από 12.5.2012 έως 15.7.2012

Από Λάρνακα προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη 47€*

Από Αθήνα προς Λάρνακα 67€*

Από Θεσσαλονίκη προς Λάρνακα 47€*

 

Όροι προσφοράς: H προσφορά αφορά σε απευθείας πτήσεις της Aegean Airlines. Οι ναύλοι ισχύουν για απλή μετάβαση και περιλαμβάνουν όλους τους φόρους και τις χρεώσεις συναλλαγής ανά επιβάτη. Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου.

Μοιραστείτε το

PinIt
Avatar - Ανδρέας Λαγγούσης

Ανδρέας Λαγγούσης

Η ταξιδιωτική φωτογραφία είναι η κινητήρια δύναμη στη ζωή μου. Λατρεύω τις πτήσεις, τις αποδράσεις στη φύση και την ορεινή πεζοπορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *