Το flydeals® πιο γρήγορο από ποτέ

flydeals - νέος serverΟλοκληρώθηκε με επιτυχία η μεταφορά της ιστοσελίδας μας σε νέο ισχυρότερο αυτόνομο server, που βρίσκεται σε ένα από τα κορυφαία datacenters της Ευρώπης. Χρησιμοποιήσαμε την πιο σύγχρονη τεχνολογία λογισμικού και πετύχαμε οι σελίδες να φορτώνουν με εκπληκτική ταχύτητα, ενώ μπορούν να εξυπηρετηθούν χιλιάδες κλικ ανα δευτερόλεπτο χωρίς επιπλέον καθυστέρηση. Η εμπειρία χρήστη έχει βελτιωθεί θεαματικά!

Το νέο μας newsletter

Με την ευκαιρία του νέου αυτόνομου server, στήσαμε επίσης ένα νέο σύστημα newsletter. Το παλιό σύστημα είχε φθάσει στα όρια του καθώς μεγάλωνε η λίστα των διευθύνσεων και υπήρχε κάποια χρονοκαθυστέρηση μέχρι να σταλούν όλα τα emails σε κάθε νέα προσφορά. Για να διασφαλίσουμε ότι θα παίρνετε πάντα τα emails στο συντομότερο δυνατό χρόνο, στήσαμε το πιο αποδοτικό σύστημα διαχείρισης λιστών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (το ίδιο που χρησιμοποιεί η Apple για τις δικές της λίστες, καθώς και άλλες εταιρείες κολοσσοί) και το μετατρέψαμε ειδικά για τις ανάγκες του newsletter μας. Το αποτέλεσμα ήταν υπεράνω κάθε προσδοκίας! Με το νέο σύστημα τα emails στέλνονται σε χρόνο ρεκόρ, ενώ θα συνεχίσει να είναι το ίδιο αποδοτικό ακόμη και αν γραφτούν πολλές χιλιάδες συνδρομητές επιπλέον στη λίστα μας.

Μοιραστείτε το

PinIt
Avatar - Ανδρέας Λαγγούσης

Ανδρέας Λαγγούσης

Η ταξιδιωτική φωτογραφία είναι η κινητήρια δύναμη στη ζωή μου. Λατρεύω τις πτήσεις, τις αποδράσεις στη φύση και την ορεινή πεζοπορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *