Η τρέλα του Harlem Shake «χτύπησε» αεροπλάνο στα 30.000 πόδια ύψος

Harlem Shake σε πτήσηΧαμός έγινε σε πτήση της Frontier Airlines όταν φοιτητές αποφάσισαν να χορέψουν Harlem Shake ενώ το αεροπλάνο βρισκόταν στα 30.000 πόδια ύψος. Η νέα τρέλα του Harlem Shake εξαπλώνεται ταχύτατα και έχει πραγματοποιηθεί αρκετές φορές μέσα σε αεροπλάνο, μέχρι σήμερα όμως δεν είχε ξαναγίνει κάτι αντίστοιχο κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Είχαν ενημερωθεί όλοι οι επιβάτες

Οι φοιτητές ήταν μέλη της ομάδας Φρίσμπι του κολεγίου του Κολοράντο, επιβιβάστηκαν στην πτήση 157 της Frontier Airlines από το Κολοράντο Σπρινγκς με προορισμό το Σαν Ντιέγκο. Μετά από συνεννόηση με το πλήρωμα του αεροσκάφους, ενημέρωσαν μέσω μικροφώνου όλους τους επιβάτες για την πρόθεση τους να πραγματοποιήσουν το συγκεκριμένο χορευτικό.

Αφού δεν υπήρξε κάποια αντίρρηση από τους υπόλοιπους επιβάτες, προχώρησαν στην εκτέλεση του εγχειρήματος. Κάποιοι φοιτητές φόρεσαν τα κοστούμια που είχαν μεταφέρει στις χειραποσκευές τους, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα τη στολή μπανάνας που έκλεψε την παράσταση.

Χρειάστηκε μόλις ένα λεπτό για να γίνει «χαμός»

Αυτό ήταν, χρειάστηκε ελάχιστος χρόνος μέχρι να γίνει χαμός στο αεροπλάνο. Εκτός από τους 18 φοιτητές, πολλοί συνεπιβάτες τους αποφάσισαν να συμμετέχουν κι αυτοί στο χορευτικό, με αποτέλεσμα ολόκληρη η καμπίνα των επιβατών να δονείται στους ρυθμούς του Harlem Shake για περίπου ένα λεπτό.

Σχεδόν αμέσως μετά την προσγείωση, οι φοιτητές ανέβασαν στο YouTube το βίντεο που είχαν τραβήξει στον αέρα με τίτλο «Harlem Shake Frontier Flight 157». Το βίντεο έγινε ανάρπαστο, σε σύντομο χρονικό διάστημα το είδαν εκατοντάδες χιλιάδες θεατές. Σημειώνουμε ότι μέχρι αυτή τη στιγμή το συγκεκριμένο βίντεο αγγίζει τα 5 εκατομμύρια θεάσεις.

Η FAA ερευνά το περιστατικό

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών (FAA) ξεκίνησε έρευνα με σκοπό να διαπιστώσει κατά πόσο τηρήθηκαν όλοι οι κανόνες ασφαλείας κατά τη διάρκεια του χορευτικού στην πτήση. Μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιωθεί ότι ήταν σβηστή η ένδειξη για τις ζώνες ασφαλείας.

Τα μέλη του πληρώματος επιμένουν ότι δεν υπήρξε απολύτως καμία ανησυχία σε σχέση με θέματα ασφάλειας, ενώ προσθέτουν ότι η αστάθεια της κάμερας σε συνδυασμό με την κακή ποιότητα του βίντεο δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι κλυδωνίζεται το αεροσκάφος.

Ετικέτες άρθρου:

Μοιραστείτε το

PinIt
Avatar - Ανδρέας Λαγγούσης

Ανδρέας Λαγγούσης

Η ταξιδιωτική φωτογραφία είναι η κινητήρια δύναμη στη ζωή μου. Λατρεύω τις πτήσεις, τις αποδράσεις στη φύση και την ορεινή πεζοπορία.