Η Easyjet πετάει προς Ισλανδία με πολύ φθηνά αεροπορικά εισιτήρια

Λονδίνο – Ρέυκιαβικ με 59 λίρες

Ισλανδία με easyjetΑπό σήμερα η Ισλανδία είναι πιο προσιτή από ποτέ. Ξεκινάει το νέο δρομολόγιο της Easyjet από το αεροδρόμιο Λούτον του Λονδίνου για το Ρέυκιαβικ. Το δρομολόγιο θα εκτελείται 3 φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή και θα έχει πραγματικά φθηνό αεροπορικό εισιτήριο, η τιμή με επιστροφή ξεκινάει από 59 λίρες συμπεριλαμβανομένων των φόρων. Η Easyjet λόγω της μεγάλης δημοτικότητας του συγκεκριμένου αεροπορικού δρομολογίου θα το εκτελεί όλο το χρόνο, την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012 ξεκινάει τη διάθεση εισιτηρίων για το χειμώνα του 2012.

Οι πτήσεις της Easyjet θα προσγειώνονται στο διεθνές αεροδρόμιο Keflavik, προσφέροντας στους επιβάτες μια πρώτη επαφή με το εντυπωσιακό τοπίο της Ισλανδίας. Το Ρέυκιαβικ -η πρωτεύουσα της Ισλανδίας- περιβάλλεται από πανέμορφα χιονισμένα βουνά και είναι γνωστή για τη νυχτερινή ζωή που προσφέρει κυρίως τα Σαββατοκύριακα, τα spa, τα φημισμένα εστιατόρια και τα αναρίθμητα μουσεία.

Ισλανδία, η χώρα της φωτιάς και του πάγου

Η Ισλανδία είναι πασίγνωστη για τις φυσικές της ομορφιές, τα γκέυζερ (πίδακες θερμού νερού και ατμών που ξεπηδούν από το έδαφος), τους απέραντους παγετώνες, τους άπειρους καταρράκτες και φυσικά την πανέμορφη Blue Lagoon, μια λίμνη θερμού ύδατος με φανταστικούς μπλε σχηματισμούς στα νερά. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα ο επισκέπτης μπορεί να θαυμάσει το φαινόμενο του Βόρειου Σέλας, ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες η θερμοκρασίες ανεβαίνουν και υπάρχει φως ημέρας για 22 ώρες κάθε 24ωρο.

Η Easyjet με αυτή την πτήση πετάει πλέον σε 30 διαφορετικές χώρες. Η εταιρεία είναι μια από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη και χρησιμοποιεί περισσότερα από 200 αεροσκάφη σε πάνω από 600 αεροπορικά δρομολόγια. Δυστυχώς ο Έλληνας επιβάτης δεν έχει τη δυνατότητα να αγοράσει εισιτήριο από Αθήνα για Ρέυκιαβικ, θα πρέπει να αγοράσει δύο ξεχωριστά εισιτήρια, ένα για Αγγλία και το άλλο για Ισλανδία. Βέβαια, από όλες σχεδόν τις πόλεις της Ελλάδας υπάρχει μεγάλη προσφορά πτήσεων για Λονδίνο από αρκετές low cost αεροπορικές εταιρείες, οπότε δεν θα είναι δύσκολος ο συνδυασμός της πτήσης για Λονδίνο, με την πτήση Λονδίνο – Ρέυκιαβικ. Καλή περίπτωση θα είναι να συνδυάσετε το ταξίδι σας στην Ισλανδία με σύντομη επίσκεψη στο Λονδίνο.

Μοιραστείτε το

PinIt
Avatar - Ανδρέας Λαγγούσης

Ανδρέας Λαγγούσης

Η ταξιδιωτική φωτογραφία είναι η κινητήρια δύναμη στη ζωή μου. Λατρεύω τις πτήσεις, τις αποδράσεις στη φύση και την ορεινή πεζοπορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *