Αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους

Αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους ή Low Cost Airlines ονομάζονται όλες οι αεροπορικές εταιρείες που προσφέρουν εισιτήρια με πολύ φθηνότερη τιμή από αυτή που έχουμε συνηθίσει να πληρώνουμε στις συμβατικές αεροπορικές εταιρείες για αντίστοιχες πτήσεις. Μπορεί οι αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους να προσφέρουν φθηνότερο ναύλο, όμως τα εισιτήρια τους έχουν αισθητά περισσότερους περιορισμούς και όρους, ακόμη χρεώνουν έξτρα κάποιες υπηρεσίες που οι άλλες εταιρείες δίνουν δωρεάν, ενώ σε πολλές περιπτώσεις δεν προσφέρουν καθόλου υπηρεσίες που στις συμβατικές αεροπορικές εταιρείες ίσως θεωρούνταν αυτονόητες. Αν δεν έχετε εμπειρία από Low Cost, διαβάστε ένα άρθρο σχετικά με τις παγίδες που μπορεί να κρύβει η αγορά ενός Low Cost αεροπορικού εισιτηρίου.

Πότε σας συμφέρει μια Low Cost εταιρεία

Στις low cost αεροπορικές εταιρείες υπάρχει η δυνατότητα να πετύχετε εξαιρετικά χαμηλές τιμές για τις πτήσεις σας, όμως αυτό μπορεί να γίνει κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες και προϋποθέσεις. Βέβαια, υπάρχει πάντα πιθανότητα οι τιμές των low cost εταιρειών να είναι ακριβότερες ακόμη και από τις συμβατικές αεροπορικές εταιρείες, αυτό συνήθως συμβαίνει όταν κλείνετε την πτήση σας την τελευταία στιγμή ή λίγες ημέρες νωρίτερα. Αν έχετε αρκετό χρόνο στη διάθεση σας μέχρι την ημερομηνία που θέλετε να πετάξετε και κάνετε την έρευνα σας, μια αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους πιθανότατα θα σας συμφέρει περισσότερο. Στο flydeals συγκεντρώσαμε όλες τις αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα είτε με κανονικά δρομολόγια, είτε με τσάρτερ για να σας βοηθήσουμε στην αναζήτηση φθηνών πτήσεων.

Δείτε αεροπορικά δρομολόγια, βρείτε εισιτήρια, διαβάστε πληροφορίες και κριτικές χρηστών ή βαθμολογήστε τις low cost αεροπορικές εταιρείες στο flydeals.