Νέες Low Cost προσφορές Ryanair και Air Berlin από 22€* για απλή μετάβαση

Προσφορά Ryanair για όλους τους προορισμούς

RyanairΗ Ryanair προσφέρει φθηνά αεροπορικά εισιτήρια απλής μετάβασης για όλο το δίκτυο της με τιμές που ξεκινούν από 22* ευρώ. Σε κάποιους προορισμούς όπως πχ το Μιλάνο υπάρχει τεράστια διαθεσιμότητα φθηνών εισιτηρίων, ενώ σε κάποιους άλλους όπως πχ το Λονδίνο, η διαθεσιμότητα είναι πολύ μικρή.

Αν και η προσφορά ισχύει μόνο για πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν τον Απρίλιο, μπορείτε να βρείτε πτήσεις απλής μετάβασης με λιγότερο από 50* ευρώ και για άλλους μήνες. Εκτός από Θεσσαλονίκη, υπάρχουν αρκετοί διαθέσιμοι προορισμοί και από άλλα περιφερειακά αεροδρόμια στην Ελλάδα.

*Υπενθυμίζουμε ότι επειδή πρόκειται για Low Cost εταιρεία, εκτός από την τιμή του εισιτηρίου θα υπάρχουν πρόσθετες χρεώσεις. Για πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει χρέωση ίση με το 2% του συνολικού ποσού της κράτησης.

Για τις αποσκευές θα πληρώσετε 15€ για κάθε σκέλος του ταξιδιού σας αν κάνετε την κράτηση μαζί με τα αεροπορικά εισιτήρια. Σε περίπτωση που αρχικά δεν είχατε σκοπό να μεταφέρετε βαλίτσα και σας προκύψει στη συνέχεια, το αντίστοιχο κόστος ανεβαίνει στα 20€ αν γίνει η κράτηση μέσω της ιστοσελίδας της Ryanair, ή στα 60€ αν πληρώσετε την τελευταία στιγμή στο αεροδρόμιο.

  • Περιορισμένος αριθμός θέσεων
  • Κρατήσεις από 5/3/2013 έως 7/3/2013
  • Πτήσεις από 1/4/2013 έως 25/4/2013
  • Πτήσεις από Δευτέρα έως Πέμπτη
Πληροφορίες για την Ryanair

Από 22€* η απλή μετάβαση για όλους τους προορισμούς της Ryanair


Προσφορά Air Berlin από Θεσσαλονίκη για Γερμανία

air berlinΗ Air Berlin προσφέρει αεροπορικά εισιτήρια από Θεσσαλονίκη για προορισμούς στη Γερμανία από 138€ για πτήσεις με επιστροφή. Αν και η τιμή είναι πιο ακριβή από αυτή που έχουμε συνηθίσει, αυτή τη φορά περιλαμβάνεται μία αποσκευή βάρους έως 23 κιλών, μία χειραποσκευή, καθώς και μίλια.

  • Περιορισμένος αριθμός θέσεων
  • Κρατήσεις από 5/3/2013 έως 7/3/2013
  • Πτήσεις από 1/5/2013 έως 30/6/2013
Πληροφορίες για την Air Berlin

Από Θεσσαλονίκη προς Βερολίνο, Ντίσελντορφ, Αμβούργο, Μόναχο, Νυρεμβέργη ή Στουτγάρδη από 138€


Μοιραστείτε το

PinIt
Avatar - Ανδρέας Λαγγούσης

Ανδρέας Λαγγούσης

Η ταξιδιωτική φωτογραφία είναι η κινητήρια δύναμη στη ζωή μου. Λατρεύω τις πτήσεις, τις αποδράσεις στη φύση και την ορεινή πεζοπορία.