Απλήρωτος πιλότος της Air India «ραπάρει» στο YouTube τον καημό του!

Πιλότος ράπερΈναν πρωτότυπο τρόπο βρήκε ένας πιλότος της Air India, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τις συνθήκες εργασίας στον εθνικό αερομεταφορέα της Ινδίας. Ο Ινδός πιλότος ανέβασε στο YouTube ένα βιντεοκλίπ στο οποίο εμφανίζεται ο ίδιος να τραγουδάει ως ράπερ, με στίχους που στηλιτεύουν την κατάσταση που έχει περιέλθει η Air India τον τελευταίο καιρό, καθώς και την κακή οικονομική κατάσταση του προσωπικού της εταιρείας.

Στην αρχή του βίντεο εμφανίζεται το μήνυμα «Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι πιλότοι, το περιεχόμενο του ακόλουθου βίντεο δεν έχει σκοπό να βλάψει τα συναισθήματα κανενός για την εταιρεία. Αγαπώ την Air India και ευχαριστώ το συνδικάτο των πιλότων που καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να μας βγάλει από το χάος που έχουμε περιέλθει. Σας ευχαριστώ όλους, απολαύστε το μουσικό βίντεο.»

Η πτήση ακυρώνεται ξανά…

Στη συνέχεια το βίντεο δείχνει τον πιλότο σε ένα δωμάτιο να φοράει τη στολή του και να ετοιμάζεται για την υπηρεσία του. Ένα τηλεφώνημα τον διακόπτει, κάποιος από την Air India τον ενημερώνει ότι η πτήση του ακυρώνεται ξανά. Ο Ινδός κλείνει το τηλέφωνο και ξεκινάει να τραγουδάει τον καημό του…

Πάνω από πέντε μήνες απλήρωτος

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο «ράπερ», έχει πάνω από πέντε μήνες απλήρωτος ενώ τελευταία εργάζεται ολοένα και λιγότερο. Χρήματα για να περάσουν, έχουν μόνο όσοι από το προσωπικό της εταιρείας κατάφεραν να βρουν δεύτερη δουλειά. Ο «ράπερ» σχολιάζει επίσης τη μεγάλη ηλικία των αεροσυνοδών της εταιρείας, αναφέρει πως τον βάζουν να πετάει με 60χρονες «θείτσες», ενώ ταυτόχρονα τα βάζει και με το συνδικάτο των Ινδών συναδέλφων του.

«Ανώριμη» η πράξη του πιλότου

Το βιντεοκλίπ του πιλότου μέχρι στιγμής έχει ξεπεράσει τις 80.000 θεάσεις και έχει φέρει σε δύσκολη θέση τους υπεύθυνους της Air India. Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε πως το συμβάν είναι υπό διερεύνηση και χαρακτήρισε την πράξη του πιλότου ως «ανώριμη».

Μοιραστείτε το

PinIt
Avatar - Ανδρέας Λαγγούσης

Ανδρέας Λαγγούσης

Η ταξιδιωτική φωτογραφία είναι η κινητήρια δύναμη στη ζωή μου. Λατρεύω τις πτήσεις, τις αποδράσεις στη φύση και την ορεινή πεζοπορία.